Så fungerar Grönfri och Grönfri Proffs – läs allt om det!

Det är verkligen trist med mögel och hussvamp vill du inte ha för den kan skada både dig och materialen i ditt hem. Många tycker att Grönfri eller Grönfri Proffs fungerar utmärkt.

mossmedel

Grön fri är en mycket populär produkt som är enkel att använda och som kan ge mycket fina resultat. Rätt använt blir resultatet så bra som det kan bli.

Grönfri är största märket men de är inte ensamma. Många andra medel har samma verksamma ämne. Du måste köpa produkter som Påväxt-Stopp i speciella butiker online. Beställ snabbt och enkelt i nätbutiker som du gillar.

Grönfri gör rent hus

Du kan tvätta de flesta ytor. Trädgårdsplattorna blir som nya.

Använd en högtryckstvätt för att nå upp på taket. Mossbekämpning möjliggörs av Bensaltensid.

Så blandar du rätt

Du måste ju blanda rätt. Grönfri eller Grönfri Proffs är det som gäller.

Grönfri måste spädas ut. Du kan använda Grönfri mot mögel och alger. Spä ut Grönfri Proffs 15 gånger.

Grönfri har enligt kemikalieinspektionen 8% Bensaltensid (Bensalkonklorid) som aktiv substans. Bensaltensid finns att köpa 50%-ig. Späder man ut denna 6 gånger med vatten har man en starkare produkt som sedan kan spädas ut ytterligare 5 gånger. Låga priser gäller.

Grönfri Proffs har andra koncentrationer. Du kan få ut mer för mindre pengar.

Miljön blir inte påverkad.

Regelbunden rengöring ger bättre resultat

Mossan försvinner inte av sig själv, du måste använda Grönfri för att få jobbet gjort. Det verkar på organismer också.

Det kan vara klokt att behandla mot mossa och annan påväxt i förebyggande syfte. Rengör taket också. algtvätt Grön påväxt är ju inte särskilt fint.

Växer det fast så kan det vara svårt att bli av med. På taket innebär det kanske nya takplattor medan andra ytor i hemmet kan behöva rivas ut.

Du kan spara en del pengar

Om du kan motverka problem med svartmögel och mossa på taket är det klart att det kan innebära besparingar. Då slipper du renovera. Därför finns produkter som Grönfri.