Plastkranen – Kronje

Kranen Kronje är en kran av högsta kvalité, tillverkades ursprungligen i England av Waddington & Duval i London. Numera är det Worldwide Dispensers som tillhandahåller kranen Kronje.

Det finns åtskilliga krantyper att välja emellan, många av oss har säkert träffat på en plastkran från Kronje när vi besöker systembolaget för att inhandla vin, och då vinboxar. Så jag kan nästan påstå att de flesta av oss har varit i kontakt med någon produkt som är förknippat med plastkranar.

När man ska husvagnssemester är det bra med rent vatten. För att förvara vattnet har man oftast en plastdunk med kran, det finns kranar med eller utan avluftning. Den med avluftning är att rekommendera, den ger en ett fint jämnt flöde utan ” gluggningar “.

Dessa kranar har ett säkert och en enkel funktionsätt, plastkranen är öppen (ON) när tappen står till vänster, står på handtaget. Rakt fram och till höger (OFF) är plastkranen stängd. Tappar ca 4 – 6 liter i minuten med vatten, allt beroende på vilken storlek på plastkran man väljer, och tjockleken på vätskan.

Kranen Kronje – Livsmedelsgodkänd

De flesta produkter av Kronje är livsmedelsgodkända och tål även andra vätskor som finns i ett svenskt hem som vin, sprit, vinäger, vatten, hembryggt. Passar också bra till många svenska plastdunkar och campingdunkar, alla skruvlock till kranarna är av standardtyp och de finns i olika storlekar.

Kranarna finns för 2.5 liters upptill 200 Liters behållare i plast eller metall. Klarar även av sockerkulör (som står på svag värme), glycerin, sirap och andra trögflytande produkter. Här får man välja en kran med en större diameter, för att säkerställa ett bra flöde på dessa trögflytande vätskor.

Kranen Kronje tål mycket väl även fotokemikalier, rengöringsmedel inom hushåll och industri, lantbrukskemikalier, och många andra kemikalier och vätskor.

Beställ plastkran fraktfritt