Läs mer här om du vill dricka jättegod Hallonsoda

Det är en klassisk svensk dryck som barn älskar och vuxna ser nostalgiskt på. När du blir sugen på ett glas Hallonsoda vill du förstås ha den godaste, men vilken är den godaste? Idag kan du satsa på sockerfri hallonläsk som smakar minst lika bra som vanlig Hallonsoda men det finns också nitlotter som du inte vill dra.

Först och främst är det viktigt att inse skillnaden på att köpa färdig läsk på flaska i affären och att göra egen läsk. Det är inte alls svårt att göra egen, perfekt Hallonsoda. Köp bara smakkoncentrat för Sodastream och kör igång. Allt du behöver är en kolsyremaskin. Superenkelt!

lightläsk

Vill du göra Hallonsoda med hjälp av din kolssyremaskin går det bra att göra den både med och utan socker

På marknaden finns mängder av olika essenser avsedda för kolsyremaskiner och det spelar ingen roll om du har Sodastream eller om du föredrar att göra sin läsk med någon annan maskin. Under namnet Sodastream hittar du deras egna smaker, men du behöver inte använda dem, utan ta vilka du vill ha.

När du smaksätter ditt bubbelvatten kan du välja fanta hallon med eller utan socker. Fanta Zero hallon är sockerfri men smakar ändå sött och gott. Men när du är sugen på Hallonsoda finns det mycket annat än Fanta hallon zero att välja på.

Ta en titt på utbudet från Aromhuset och imponeras av kreativiteten. läsk online Vill du ha riktigt god sockerfri hallonläsk som smakar som den ska och inte som någon beige kopia? Kolla här i så fall. Perfekt för dig som är mycket kräsen med hur du tycker att Hallonsodan ska smaka.

Gör sockerfri hallonläsk med kolsyremaskin – funkar jättebra

Om du vill kunna göra egen sockerfri hallonläsk är det perfekt att ha en kolsyremaskin där hemma. I stället för att köpa dyr läsk i butiken kan du göra egen i hemmets lugna vrå. Tidsbesparande … och det blir dessutom mycket billigare. Om du har en Sodastream behöver du inte släpa hem en massa flaskor från affären. I stället kan du göra egen läsk när du blir sugen.

Att dricka sockerfri hallonläsk är inte dumt då den kommer från ett märke som ser till att du får söt läsk utan sockret. När du dricker sockerfri läsk får du bara den goda, söta smaken men slipper sockret, som inte är så nyttigt. Zero hallon och andra liknade drycker är toppen för dig och familjen.

Nu kan du dricka Hallonsoda så ofta du vill – varför inte varje dag? Nu behöver du inte säga nej när barnen vill ha läsk. Vuxenvärlden kan låta barnen dricka läsk utan dåligt samvete och barnen behöver inte tjata. Den här läsken är inte dålig för tänderna och barnen får släcka törsten med något gott.

Det är ofta betydligt billigare att göra läsk med egen kolsyremaskin än att köpa dricka i butiken. Det du har betalat för din Sodastream tjänar du ganska snabbt igen eftersom du kommer att kunna göra så mycket läsk. En kolsyremaskin är rolig för både barn och vuxna, så det är inte bara pengar du tjänar!