Gör gott kaffe med Dolce Gusto kaffekapslar

Självklart vill man ha kaffe. Lär dig att använda Dolce Gusto kaffekapslar. Efter en tid har du fått kläm på det.

nespresso

Du behöver bara hälla vatten i vattentanken och sätta i kaffekapseln i maskinen. Det hela är klart på några minuters tid och det här är en Cappuccino maskin som inte kräver särskild skumning. Kul är det också.

Använd Dolce Gusto kaffekapslar på rätt sätt

Till att börja med ska du alltid läsa instruktioner för din Dolce Gusto kaffemaskin. På nätet finns ett större lager. Titta på varumärket innan du köper produkten.

Dosera rätt mängd vatten innan du startar apparaten. Det är vattnet som frigör smaken av kaffet. Kall dryck går också bra att göra.

När bryggningen är klar ska du plocka ur din kapsel till Dolce Gusto och kasta den. Kapslarna kan inte återanvändas. Du får ta en ny om du vill göra en kopp till!

Ska du köpa en Cappuccino maskin eller inte?

Vissa väljer att använda Cappuccino maskin som det, ja. Apparaten använder ju inte så många tillbehör. Den pulveriserade mjölken är redan integrerad.

Du får en fin Cappuccino maskin som kan göra mycket för pengarna. Smakupplevelsen är en helt annan.

Vill du köpa en Dolce Gusto maskin? kaffemaskin dolce gusto

Oavsett om du vill göra Dolce Gusto espresso eller cappuccino kan du köpa kaffekapslar till maskinen i butiker som säljer kapslar kaffe. Var noga med Dolce Gusto kaffekapslar när du väljer maskin.

Om kapslarna inte passar så blir det inget kaffe. Det finns så många olika varianter.

Priser för kapslar till kaffemaskin kan variera och om du vill ha billiga kaffekapslar bör du se på större paket. Billiga sorter kanske inte håller samma kvalitet. Den som söker finner.